Selecteer een pagina
Ursa vernieuwt haar glaswol: Ursa Terra

URSA vernieuwt glaswol

okt 3, 2017 | Nieuws

De glaswol isolatiefabrikant URSA gaat per direct over op een nieuw soort glaswol: Ursa Terra.

De nieuwe wol wordt gemaakt met een vernieuwd bindmiddel. Dat uit zich in een andere kleur dan dat we gewend zijn, maar belangrijker is dat de wol veel minder stof veroorzaakt en huidvriendelijk is (prikt en jeukt niet meer). De producteigenschappen als isolatiewaarde, brandgedrag en akoestisch vermogen blijven onveranderd. 

AANGENAMER PLAATSEN
Dankzij het nieuwe bindmiddel geeft URSA TERRA minder stof en is het dus extra aangenaam om te plaatsen. Door het bindmiddel is de kleur ook gewijzigd in een aardse tint. Meer groen.

VOELBAAR ZACHTER
URSA investeerde in een vernieuwd productieproces. Deze nieuwe generatie minerale wol voelt dan ook heel wat zachter aan.

TOPPRESTATIES
URSA TERRA levert topprestaties op het gebied van thermische en akoestische isolatie. Deze nieuwe generatie minerale wol scoort ook hoog op brandveiligheid.

MEER ECOLOGISCH
95{ff42622e58faed103125d6ccfbdaf093be506c6f2829fbf1f3136dcf98864ad2} van URSA TERRA bestaat uit natuurlijke, minerale grondstoffen.

Meer informatie over Glaswol Terra? Bekijk de folder of bezoek de URSA website

Nieuw: Ursa FDP 32/Vs

Nieuw voor de Metaalbouw: DeURSA FDP. Met een Lambda waarde van 0,031 W/m.K bereikt u met een dikte van 200mm een Rc waarde van 4,5 m².K/W De Ursa FDP 32/Vs is een vorm vaste minerale wolplaat en éénzijdig bekleed met een zwart glasvlies. Deze minerale wolplaat is...

Lees meer

De Bouwrups

Nieuw in het productengamma van  Alert Isolatie; Even voorstellen: De Bouwrups. Kieren, lucht lekken, ondeugdelijke aansluiting van bouwdelen. De Bouwrups biedt een even snelle als effectieve oplossing. Géén last meer van irritante buiten geluiden; géén onnodig...

Lees meer