Selecteer een pagina
Aankondiging RenoSlim

Super Renovatiepaneel, een ontwikkeling met BMN-Delft

Artikel geplaatst op 3-2-2017
In samenwerking met BMN-Delft komt Alert Isolatie met haar nieuwe innovatie: de RenoSlim. Een isolatiepaneel speciaal ontwikkeld om hoge isolatiewaardes te behalen bij zeer beperkte ruimtes.

De Renoslim bestaat uit drie lagen. Het paneel heeft aan de binnenzijde een Resolclad-plaat, de kern bestaat uit vacuĆ¼m isolatie en aan de buitenzijde is een plaat ter afwerking naar eigen keuze. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat er hoge thermische prestaties behaald kunnen worden met minimale diktes. Door het ruime aanbod aan platen aan de buitenzijde (bij bijvoorbeeld Trespa, Plastica, Rockpanel etc.) is de afwerking geheel zelf te bepalen. De RenoSlim is daarom zeer geschikt voor renovaties.

Woningcorporatie Woonbron Rotterdam koos voor de renovatie van een woon-zorgcomplex onlangs voor dit unieke isolatiepaneel. De uitdaging van dit project betrof de hoge isolatie eis en de beschikbaarheid van een zeer beperkte ruimte voor de isolatie. Met inzet van de RenoSlim konden de eisen voor dit renovatieproject toch gehaald worden. Lees meer over keuze van isolatie van dit project via het artikel van Kingspan Insulation.

Alle RenoSlim panelen worden door Alert prefab en op maat geproduceerd. Hierdoor loopt de montagetijd aanzienlijke terug. Meer weten over de RenoSlim, bekijk de productpagina of productblad.

Meer informatie? Bekijk het artikel van Kingspan over het renovatieproject in Rotterdam.

Meer weten over de Alert RenoSlim?

Bekijk de specificaties van de RenoSlim