Selecteer een pagina
Vooraankondiging gemakkelijk luchtdicht bouwen met Profi Airtight 2.0. Header met Logo.

Met Alert Isolatie gaat luchtdicht bouwen eenvoudiger, sneller en beter!

Alert Isolatie heeft na lang en gedegen onderzoek met partners uit de praktijk een gepatenteerd concept ontwikkeld waarmee luchtdicht bouwen eenvoudiger, sneller en beter is te realiseren. De toepassingen zijn legio, te denken valt hierbij aan luchtdichte afsluiting ter plaatse van kozijnen, (beton-)vloeren, woningscheidende wanden, dakaansluitingen etc. etc.

Het eerste product volgens dat concept is inmiddels op luchtdichtheid getest door SHR te Wageningen en de resultaten zijn boven verwachting. Zelfs passief bouwen wordt eenvoudiger. We laten U nog even in spanning over het uiteindelijke product maar we kunnen u alvast melden dat het bouwproces er niet door wordt vertraagd, eerder wordt versneld en vergemakkelijkt. De reacties op de bouwplaatsen waar het product is getest waren ronduit enthousiast. Dat het product een duurzame oplossing biedt en niet alleen op de bouwfase is gericht, dat mag u van Alert Isolatie verwachten. Net zoals u van ons oplossingen op maat mag verwachten.

Het heeft ons van Alert isolatie zoveel vertrouwen gegeven dat wij forse investeringen hebben gedaan om het product per toepassing te kunnen leveren en ontwikkelen. Wat we alvast willen melden is de naam van het product….Airtight®