Alert Magazijn Banner

Asbipro Group behaalt ISO-9001 en ISO-14001 certificaten!

jun 13, 2018 | Nieuws

Een aantal leden van de Asbipro Group heeft met ondersteuning van Arbo Rotterdam glansrijk de audits voor de ISO-9001 en ISO-14001 normen doorlopen. We zijn dan ook trots om te mogen mededelen dat onze bedrijven Asbipro Distributie, Asbipro Prefab en Alert Isolatie vanaf heden ISO-9001 en ISO-14001 gecertificeerd zijn.

Het ISO-9001 certificaat toont aan dat de Asbipro Group een aantal procedures op het gebied van kwaliteitsbeheersing toepast, waarbij een logische aanpak van de beheersing van kwaliteit wordt gewaarborgd. Het ISO-14001 certificaat is een aanvulling op het ISO-9001 certificaat en helpt de Asbipro Group om haar milieuprestaties te verbeteren, te voldoen aan wet- en regelgeving en haar milieudoelstellingen te bereiken.

“De ISO certificaten zijn drie jaar geldig, maar jaarlijks vinden er externe audits plaats door AJA Registrars. Met het behalen van deze certificaten en de externe audits zorgen wij er voor dat we een grote stap zetten richting een nog professionelere en klantgerichte Asbipro Group organisatie.”

Fabrikanten kondigen nu al prijsverhogingen aan

De eerste fabrikanten hebben zich al gemeld met hun prijsverhoging. Ursa gaat vanaf 1 februari 2018 haar prijzen voor zowel de glaswolproducten als de XPS met 2%  verhogen Rockwool heeft een prijsverhoging van 4% aangekondigd per 1 maart 2018 De verwachting is dat...

Lees meer

URSA vernieuwt glaswol

De glaswol isolatiefabrikant URSA gaat per direct over op een nieuw soort glaswol: Ursa Terra. De nieuwe wol wordt gemaakt met een vernieuwd bindmiddel.

Lees meer