Selecteer een pagina
Alert Magazijn Banner

Conlit Steelprotect Board

apr 29, 2020 | Nieuws

Hoe sterk staalconstructies ook zijn: in geval van brand kan een staalconstructie in slechts 10 á 15 minuten ernstig verzwakken.

Hierdoor neemt het instortingsgevaar van een gebouw sterk toe. Het brandwerend bekleden van een staalconstructie, vaak de hoofddraagconstructie van een gebouw, met een brandveilige, brandwerende isolatieplaat is daarom van vitaal belang. Speciaal voor deze toepassing is Conlit Steelprotect Board ontwikkeld.

Deze onbrandbare steenwol plaat is volgens Europese normen getest op brandwerendheid en levert uitstekende prestaties in een range van 30 t/m 120 minuten. De plaat is uitermate geschikt als brandwerende isolatie voor stalen liggers en kolommen, en betonconstructies.

 

Nieuw: Ursa FDP 32/Vs

Nieuw voor de Metaalbouw: DeURSA FDP. Met een Lambda waarde van 0,031 W/m.K bereikt u met een dikte van 200mm een Rc waarde van 4,5 m².K/W De Ursa FDP 32/Vs is een vorm vaste minerale wolplaat en éénzijdig bekleed met een zwart glasvlies. Deze minerale wolplaat is...

Lees meer

De Bouwrups

Nieuw in het productengamma van  Alert Isolatie; Even voorstellen: De Bouwrups. Kieren, lucht lekken, ondeugdelijke aansluiting van bouwdelen. De Bouwrups biedt een even snelle als effectieve oplossing. Géén last meer van irritante buiten geluiden; géén onnodig...

Lees meer