Selecteer een pagina
Alert isolatie magazijn blauw

Prijzen en Levertijden PIR-Isolatie lopen fors op

De leverancier IKO insulations heeft bekend gemaakt haar prijzen voor de Enertherm Isolatie met 10% verhogen. Dit gaat in voor leveringen vanaf 6 juni 2017.

Bekijk hieronder het bericht van IKO insulations omtrent de recente prijsverhoging:

——————————————————————

Betreft: Prijsverhoging IKO enertherm isolatie per 6 juni 2017

Geachte relatie,

Door de aanblijvende schaarste van diverse grondstoffen die noodzakelijk zijn voor het produceren van onze PIR isolatieplaten, zijn wij helaas genoodzaakt wederom onze prijzen te verhogen. Na de eerdere verhoging van 10% per 15 mei 2017, zullen per 6 juni 2017 de gestegen grondstofprijzen verwerkt worden in de prijscondities van de IKO enertherm isolatie.

Prijsverhoging IKO enertherm isolatie + 10%

De nieuwe prijzen gaan in voor leveringen vanaf 6 juni 2017 ongeacht ontvangstdatum van bestelling en beschikbaarheid van het materiaal. Helaas kan dit ook impact hebben op lopende offertes. Onze buitendienst staat tot uw beschikking om hier meer toelichting over te geven.

Wij verzoeken u vriendelijk om hier in uw calculaties en communicatie naar uw klanten toe alvast rekening mee te houden. Tevens willen wij u erop wijzen dat onze levertijden van de PIR isolatieplaten oploopt naar (op dit moment) circa 6 werkweken.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk onze nieuwe brutoprijslijst toesturen.
Vertrouwend dat we u tijdig geïnformeerd hebben.

Met vriendelijke groet,

IKO Insulations B.V.

Nieuw: Ursa FDP 32/Vs

Nieuw voor de Metaalbouw: DeURSA FDP. Met een Lambda waarde van 0,031 W/m.K bereikt u met een dikte van 200mm een Rc waarde van 4,5 m².K/W De Ursa FDP 32/Vs is een vorm vaste minerale wolplaat en éénzijdig bekleed met een zwart glasvlies. Deze minerale wolplaat is...

Lees meer

De Bouwrups

Nieuw in het productengamma van  Alert Isolatie; Even voorstellen: De Bouwrups. Kieren, lucht lekken, ondeugdelijke aansluiting van bouwdelen. De Bouwrups biedt een even snelle als effectieve oplossing. Géén last meer van irritante buiten geluiden; géén onnodig...

Lees meer